استاندار مازندران با اعلام اینکه همان الگوی نوروز را برای عید فطر تجویز کردیم، گفت: قیمتها استان از گلوگاه تا رامسر یک قیمت واحد در استان باشد و دو قیمت نباشد.
به گزارش کنگره فرهنگی از مازندران، سیدمحمود حسینیپور استاندار مازندران در جلسه تنظیم بازار استان، اظهار کرد: در عید نوروز امسال با اتخاذ تصمیمات بهموقع این ستاد و ذخیرهسازی صورت گرفته نوسانات زیادی در مجموعه استان نداشتیم. وی افزود: بهویژه در کالاهای اساسی مثل مرغ و گوشت توانستیم بازار را تنظیم کنیم؛ حتی در عمق روستاهای استان توزیع مرغ منجمد و گرم با قیمت مصوب و گوشت منجمد داشتیم. استاندار مازندران اضافه کرد: در بحث شکر باتوجه به ماه مبارک رمضان سهمیه ویژهای را برای استان گرفتیم. حسینیپور با اعلام اینکه مازندران استانی با جمعیت دارای نوسان در تمام طول سال مواجه است، تصریح کرد: به این معنا که جمعیت شناوری را در طول سال در مازندران داریم که از ستاد خواستیم عوامل ثباتدهنده به بازار را در طول سال شناسایی کنند. وی با تاکید بر اینکه با توجه به شعار امسال از سوی مقام معظم رهبری نخست باید تمام تلاش ما بر این باشد قیمتها افزایش نیابد، خاطرنشان کرد: در کنار آن حتی نسبت به کاهش برخی قیمتها که بهصورت مجازی افزایش پیدا کرد، اقدام کنیم تا مردم طعم شیرین شعار سال را در عملکرد مسوولان ببینند. استاندار مازندران بیان کرد: ستاد تنطیم بازار قرار شد کمیته اقدام چند موضوع مهم را در دستور کار قرار دهند تا بتوانیم وضعیت استان مازندران را تنظیم کنیم. حسینیپور به وجود برندهای خوب در بحث تولید مرغ، برنج و مرکبات در استان مازندران اشاره کرد و گفت: قرار شد راهکارهای ثباتدهنده به این اقلام اساسی تولیدی در استان هم برای ارتقای این اقلام، ثبات قیمتی و هم بازار جدید این اقلام برای صادرات آن دنبال کنیم. وی یادآور شد: سال آینده مازندران باید ۵۰ درصد مرغ کشور را تولید کند؛ البته این ظرفیت در استان وجود دارد و بهترین نیروی انسانی در زمینه طیور داریم که حتی از مشورت این افراد از خارج از کشور استفاده میشود که باید از ظرفیت آنان بهرهگیری شود. استاندار مازندران با اعلام اینکه سیاستهای راهبردی را در ستاد تنظیم بازار دستور کار قرار دادیم، افزود: هم سطح توقعات را بالا بردیم و هم تحول را در ستاد دنبال کردیم. حسینیپور با تاکید بر اینکه همه کمیسیونها و ستادها و دبیرخانهها باید متحول شوند، خاطرنشان کرد: باید به تناسب شرایط امروز تصمیمگیری شود و از روشهای سنتی باید پرهیز شود. وی با اشاره به در پیش بودن تعطیلات عید سعید فطر در ارتباط با تامین کالاها و ارائه خدمات به مسافران، اظهار کرد: همان الگوی نوروز را برای عید فطر تجویز کردیم؛ قرار شد توزیع مرغ منجمد ۴۳هزار تومانی و گوشت منجمد ۱۴۵ تا ۱۵۵هزار تومانی را در ایام عید سعید فطر داشته باشیم. استاندار مازندران ادامه داد: در حوزه مرکبات هم قرار شد توزیع مرکبات باید متناسب با جمعیت ورودی به استان باشد. حسینیپور با اشاره به اینکه با ذخایر موجود در سردخانهها هیچ مشکلی را از منظر ذخیرهسازی نداریم، گفت: در بحث توزیع هم قرار شد سیاستگذاری شود تا در همه شهرهای استان یکسان باشد به این صورت که از گلوگاه تا رامسر یک قیمت واحد در استان باشد و دو قیمت نباشد. وی خاطرنشان کرد: دستور اکید به دستگاههای نظارتی دادیم کسانی که سلیقهای برای مهمانان یک قیمت و برای بومیان قیمتی دیگر اعمال میکنند، چنین چیزی را نداریم؛ چراکه هم خلاف اخلاق و هم خلاف قانون است. استاندار مازندران یادآور شد: مردم بزرگوار مازندران مهماننواز هستند و باید این سبقه پیشینیان را حفظ کنیم و اجازه ندهیم خدای ناکرده نگاه دیگری حاکم نشود. حسینیپور تاکید کرد: همه کسب و کارها باید بدانند در مازندران یک قیمت واحد داریم و هر کسی نسبت به این موضوع شکایتی دارد باید به دستگاه نظارتی اعلام کند و به دستگاه نظارتی هم اعلام کردیم با اصناف که چنین رفتارهایی از خود بروز دهند، برخورد خواهیم کرد. وی گفت: باید در مازندران فضایی را برای گردشگران ایجاد کنیم که حضور در این استان جذابیت داشته باشد و شاهد رشد و رونق این صنعت در استان باشیم. پایان پیام/۸۶۰۳۴/م